logo elektromehanika

Slovenija Italia

Kontaktni podatki

ELEKTROMEHANIKA STAVBNA DVIGALA "LIFT MONT" MLADINKO JEFTENIĆ S.P.
LIMINJAN 6A,
6320 PORTOROŽ - PORTOROSE
T: 05 6778770
F: 05 6778771
E: info@lift-mont.si
W: http://www.lift-mont.si

O nas

Podjetje LIFT-MONT je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1984. Ustanovitelj podjetja se je s svojim predhodnim pridobljenim znanjem, v podjetju DAKA PAJIĆ (katere sedež je bil v Beogradu -  največje dvigalno podjetje v nekdanji Jugoslaviji), sprva začel ukvarjati le z manjšimi popravili in z vzdrževanjem dvigal.

Po dolgoletnem delovanju, izkušnjah in marljivem delu se je vrstilo število zaposlenih v podjetju. Obseg del se je razširil še na montažo novih dvigal in platform. Montirali smo tudi dvigala znanih italijanskih in finskih proizvajalcev (SABIEM in KONE). Zaradi velikega povpraševanja po dvigalih in obsega del, smo se odločili za lastno proizvodnjo le-teh. Prav tako smo leta 2004 podjetje razširili še na južna tržišča. Tako sta nastali še dve podružnici podjetija, in sicer ena v Beogadu, ki se ukvarja s prodajo rezervnih delov za dvigala, druga pa v BiH, ki izvaja le montažo dvigal.

Leta 2006 smo se zaradi pomanjkanja prostorov, preselili v sodobno opremljeno poslovno stavbo, v Luciji. Z novo mehanizacijo CNC strojev, smo začeli ustvarjati svoj izdelek (univerzalen okvir kabine za električna in hidravlična dvigala), kateri je na dobri poti za pridobitev zaščite patenta.

To spletno mesto za svoje optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali dovolite, da jih naložimo na vaš računalnik?