logo elektromehanika

Slovenija Italia

Kontaktni podatki

ELEKTROMEHANIKA STAVBNA DVIGALA "LIFT MONT" MLADINKO JEFTENIĆ S.P.
LIMINJAN 6A,
6320 PORTOROŽ - PORTOROSE
T: 05 6778770
F: 05 6778771
E: info@lift-mont.si
W: http://www.lift-mont.si

Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletnem mestu podjetja Lift-Mont. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju, njegovih produktih in storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje.

S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste pogoje prebrali, da jih razumete ter se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate.

Informacije

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Hkrati si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta. Prav tako lahko podjetje Lift-Mont kadarkoli in brez kakršnegakoli obvestila spremeni izdelke, storitve ali programe, opisane na tem spletnem mestu.

Zaščitne znamke

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnjim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov in za tipografske napake.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Spletnega mesta in njegove celotne vsebine ni dovoljeno kopirati, reproducirati, znova objaviti, naložiti na oddaljeni računalnik, objavljati, prenašati, distribuirati ali uporabljati za izdelavo izpeljanih del brez predhodnega uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Globalna razpoložljivost

Informacije, ki jih podjetje Lift-Mont objavi na spletnem mestu, lahko vsebujejo reference ali navzkrižne reference na produkte ali storitve, ki v vaši državi niso objavljeni ali niso na voljo. Takšne reference ne pomenijo, da namerava podjetje Lift-Mont objaviti ali omogočiti razpoložljivost za takšne produkte ali storitve v vaši državi. Informacije o produktih ali storitvah, ki so na voljo v vaši državi, poiščite pri lokalnem poslovnem stiku podjetja Lift-Mont.

Poslovni odnosi

Te spletne strani lahko vsebujejo povezave ali reference na spletna mesta, vire in informacije tretjih oseb. Vendar podjetje Lift-Mont ne pozna vsebine informacij na spletnih mestih tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije. V skladu s tem kot obiskovalec spletnega mesta podjetja Lift-Mont potrjujete in se strinjate, da podjetje Lift-Mont ni odgovorno za razpoložljivost takšnih zunanjih spletnih mest ali virov in ni odgovorno ali ne jamči za kakršnokoli vsebino, storitve, izdelke ali drugo gradivo, ki je na voljo na teh spletnih straneh.

Čeprav spletna stran tretje osebe vsebuje logotip podjetja Lift-Mont, je vsebina na tej strani neodvisna od podjetja Lift-Mont in da podjetje Lift-Mont ne nadzoruje vsebine na tem spletnem mestu. V takšnem primeru morate sami poskrbeti za zaščito pred virusi, črvi, trojanskimi konji in drugimi škodljivimi programi ter zaščititi svoje informacije, kakor se vam zdi najbolj primerno.

Varovanje zasebnosti

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje Lift-Mont. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi. Uporabnik lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov. Podjetje Lift-Mont bo v tem primeru storilo vse potrebno za takojšnjo izpolnitev te zahteve. 
Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Podatkov ne razkrivamo tretjim osebam. 
Vaš IP-naslov bi uporabili le in izključno pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletnega mesta.

Za boljše komuniciranje preko spleta podjetje Lift-Mont včasih uporablja kratke tekstovne datoteke (cookies/piškotki), ki si jih, glede na nastavitve, zapomni vaš brskalnik. Tako se lažje sprehajate po spletnih straneh. To tehniko uporabljamo za prilagoditev vašemu načinu komuniciranja. Nekatere "piškotke" preko naših strežnikov uskladiščimo v spomin vašega računalnika. Uporaba "piškotkov" je ustaljen postopek na večini spletnih mest. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje "piškotkov" onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom podjetja Lift-Mont.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Ime Ključ Rok trajanja Uporabnost
Sejni piškotek PHPSESSID Za obdobje trajanja seje Obvezni piškotek za pravilno delovanje pletne strani
Piškotek o uporabi piškotkov CookieLaw 10 let Piškotek si zapomne ali ste se strinjal z uporabo piškotkov ali ne.
Piškotek za spletno trgovino ProductList 1 dan Piškotek si zapomne produkte v seznamu.
Piškotek za spletno trgovino ProductListNum 1 dan Piškotek si zapomne število produktov v seznamu.
Piškotek za spletno trgovino _ga 2 leti S piškotkom merimo obisk spletnega mesta (Google analitics)
To spletno mesto za svoje optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali dovolite, da jih naložimo na vaš računalnik?